Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان شرقی سختی معیشت و بیکاری را از چالش‌های جدی استان آذربایجان شرقی برشمرد و گفت: بر اساس آمارهای رسمی، نرخ بیکاری ما کم است ولی کم بودن نرخ به دلیل مهاجرت زیاد نیروی کار است چراکه مردم ما برای پیدا کردن کار مهاجرت می‌کنند. ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۲ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، محمدرضا پورمحمدی عصر امروز در جلسه شورای اداری آذربایجان شرقی که با حضور محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور در استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی 250 کیلومتر مرز مشترک با کشورهای همسایه دارد اظهار داشت: با وجود این ظرفیت در آذربایجان شرقی و تبریز، ولی نقش «مُعین» مناسبی با کشورهای همسایه و اوراسیا برای تبریز تعریف نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سختی معیشت و بیکاری را از چالش‌های جدی استان آذربایجان شرقی برشمرد و گفت: بر اساس آمارهای رسمی، نرخ بیکاری ما کم است ولی کم بودن نرخ به دلیل مهاجرت زیاد نیروی کار است چراکه مردم ما برای پیدا کردن کار مهاجرت می‌کنند و باید اعتراف کرد که «ایران وطنی» تر از آذری‌ها در کشور نداریم و کار را در هر شهری و استانی باشد، عار نمی‌دانند.

بروکراسی اداری مانع از کاهش بیکاری در ایلام استبیکاری مشکل اصلی مردم لرستان؛ رفع مشکلات استان باید در مرکز کشور پیگیری شودامام جمعه خرم‌آباد: مسئله اصلی ‌در لرستان بیکاری جوانان است

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه سه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت را برای اشتغال در استان آغاز کردیم، افزود: شهرک تخصصی مس را دوباره به استان بازگرداندیم که 50 هزار اشتغال ایجاد می‌کند و برای شرق آذربایجان شرقی مشکل اشتغال را حل خواهد کرد، ضمن اینکه قطب خودروسازی را هم برای 5 سال آینده در حال یگیری هستیم.

وی راه اندازی شهرک تخصصی کیف و کفش را لازم و ضروری دانست و ابراز داشت: 270 میلیون جفت مصرف داخلی کفش در کشور است ولی تبریز 30 میلیون جفت تولید دارد و با راه اندازی این شهرک تولید و اشتغال تبریز حرکت خوبی خواهد داشت.

پورمحمدی با بیان اینکه 52 ناحیه وشهرک صنعتی و منطقه آزاد ارس را داریم، خاطر نشان کرد: برخی نیازها برای توسعه صنایع داریم که تأمین برق مورد نیاز یکی از اصلی‌ترین نیازهاست و باید تدبیری برای این موضوع اندیشیده شود.

وی با انتقاد از اینکه برخی قوانین دست مدیران استان ما را بسته است گفت: برخی تصمیمات می‌تواند در داخل استان اتخاذ شود و نیازی به پروسه طولانی تهران ندارد و باید این اختیارات متناسببا مسئولیت‌ها باشد.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: نسبت منابع و مصارف بانک‌های ما 67 درصد است که باید 80 درصد باشد ولی بانک‌های خصوصی درصد کمی از منابع خود را در استان هزینه می‌کنند و باید در الزامات قانونی آنها بازنگری شود تا منابع خود را در درون استان هزینه کنند.

انتهای پیام/111/ ع

R7887/P/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۸۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی

رحیم زاده با بیان اینکه کشت پاییزه کلزا در آذربایجان شرقی از ۲۰ شهریور آغاز می شود و تا نیمه اول مهر ماه ادامه خواهد داشت گفت: کلزا محصولی راهبردی است که کشت آن به صورت قراردادی در استان انجام می‌شود. 

وی افزود: پیش بینی می‌شود از کشت پاییزه امسال حدود ۵۶۰۰ تن کلزا برداشت شود. 

عباسی رئیس جهادکشاورزی جلفا گفت: یکی از طرح‌های حمایتی دولت در بخش کشاورزی توسعه کشت دانه روغنی کلزاست و کشت این محصول به سبب بهره‌وری بیشتر، رشد در فصل بارش باران، نیاز کمتر به آبیاری و خرید تضمینی آن در چند سال اخیر مورد توجه کشاورزان قرار گرفته است.

 وی افزود: کشت بیش از ۸۵ هکتار دانه روغنی کلزا در مزارع شهرستان جلفا که در این فصل به مرحله گلدهی رسیده علاوه بر جلوه طلایی و طبیعت بی‌نظیر منطقه بر حاصلخیزی و بهره‌وری مزارع شهرستان نیز افزوده است. 

عباسی با بیان اینکه دانه روغنی کلزا که هر سال در اواسط شهریور کشت می‌شود و برداشت آن خرداد سال بعد صورت می‌گیرد گفت: در سال زراعی امسال در ۸۵ هکتار از اراضی زراعی شهرستان دانه روغنی کلزا کشت شده و با توجه به مطلوب بودن مزارع کلزا پیش بینی می‌شود امسال شاهد برداشت بیش از ۴ تن محصول در هر هکتار از مزارع شهرستان باشیم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مزارع گندم برای بهره‌وری بیشتر نیاز به تناوب کشت دارند از مدت‌ها قبل کشاورزان به دنبال کشت جایگزینی بودند که بتواند از زمین بهره مناسبی بگیرند و از این رو برای تولید پایدار گندم کشت دانه روغنی کلزا توصیه می‌شود زیرا این محصول در تناوب کشت با گندم سبب تقویت خاک، کاهش آفات و بیماری‌ها، استفاده بهینه از آب و در نهایت افزایش تولید گندم می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در آذربایجان شرقی
  • همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • انفجار گاز در بستان‌آباد ۶ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی
  • حضور اسکواش باز البرزی در اردوی تیم ملی دختران جوان و نوجوان
  • پیش‌بینی بارش رگبار پراکنده باران در آذربایجان‌ شرقی
  • سامانه بارشی وارد آذربایجان شرقی می‌شود